Fixfork -kuluttajapakkaus

14,90 sis. ALV 24%

Saatavuus: 127 varastossa

Tuotetunnus (SKU): FF-RP-001 Osasto:

Fixfork on golfin monitoimityökalu pallon nostamiseen ja alastulojäljen paikkaamiseen. Sen käyttö on helppoa: Fixfork painetaan kiinni mailan gripin päätyreikään aina käytön ajaksi. Fixfork kulkee golfarin mukana kätevästi bägin kyljessä. Tarvittava pidike sisältyy myyntipakkaukseen.

 

Fixforkin avulla voi pallon nostaa maasta helposti kyykistymättä. Pallon nosto väylällä on helppoa hankalistakin paikoista ja viheriöllä putterin päässä Fixfork toimii todellisena monitoimityökaluna. Viheriölle tultaessa Fixfork paikkaa alastulojäljen oikeaoppisesti, ruohoa vahingoittamatta.

Fixforkin kuusi hammasta työntävät nurmen kohti painauman keskikohtaa, siirtäen sen takaisin ruohonjuuria repimättä. Kaksi painallusta ja taputus, ja niin on alastulojälki korjattu ilman kyykistymisiä. Onnistuneen puttauksen päätteeksi voi lipputangon jättää reikään palloa nostettaessa, sillä Fixfork ei riko reiän reunoja.

Fixforkin käyttö nopeuttaa pelirutiineja ja sujuvoittaa toimintaa viheriöillä. Kentän ylläpito helpottuu ja viheriöt pysyvät paremmassa kunnossa. Tästä hyötyvät kaikki!

Paino 85 g
Mitat 12 × 18 × 5 cm
Sisältö

Kuluttajapakkaus sisältää Fixfork -haarukan ja pidikkeen. Ylläolevien tuotekuvien pallo ja putteri eivät sisälly tuotteeseen.